standard / ARCHIVES

snorkestopper---et-middel-mod-snorken

Snorkestopper – et middel mod snorken

Published in Blog

Kom snorken til livs med en snorkestopper og oplev mere energi og bedre livskvalitet.

Søvn er vigtigt for vores livskvalitet, indlæringsevne, humør og koncentrationsevne; for bare at nævne et udpluk. Søvnen tillader kroppen at restituere, så den er klar til en ny dag. Uanset, om du forstyrrer din egen søvn, eller om din søvn forstyrres af din partner, bør der gøres noget ved problemet, så ikke den afbrudte søvn får en vedvarende effekt på dit liv.

Det er heldigvis relativt simpelt at komme søvnproblemer som snorken, tænderskæren og søvnapnø til livs. En snorkestopper – også kaldet en snorkeskinne – er både billig, lettilgængelig og nem at bruge. Udover mange tilfredse brugere af snorkestopperen, omtaler forskere på OUH produktet som værende ”overset i behandlingen af søvnapnø”, så der er efterhånden bred enighed om snorkestopperens effekt.

Hvordan virker en snorkestopper?

Op til 20% af befolkningen snorker, og mere end 125.000 danskere lider – ifølge ovenstående forskningsprojekt – af søvnapnø. Det er nemlig ret naturligt at snorke. Når ansigtsmuskulaturen slapper af, hvilket den naturligt gør ved søvn, er der større risiko for at forsnævre luftvejene. Denne risiko for forsnævring af luftveje øges blandt andet ved overvægt.

Snorkestopperne retter din kæbe i en position, så luftveje og svælg åbnes op, hvilket mindsker risikoen for snorken og søvnapnø.

Afhjælper også tænderskæren

Selvom du hverken snorker eller lider af søvnapnø, kan du stadig have brug for en snorkestopper. Den kan nemlig også bruges, hvis du skærer tænder i søvne. Tænderskæren er et udbredt fænomen, der typisk kommer til udtryk ved, at du vågner med hovedpine eller ondt i kæben, hvis da ikke din partner har gjort dig opmærksom på problemet, der også kan være yderst generende for andre.

Selvom mange mennesker skærer tænder i søvne, er der i forskningsmæssige sammenhænge uenighed om årsagen hertil. Meget tyder dog på, at tilstande som stress, angst og depression kan påvirke nervesystemet, hvilket blandt andet kommer til udtryk i tænderskæren. Det betyder, at selvom en snorkestopper kan afhjælpe problemet med tænderskæren, bør du også undersøge nærmere, hvad årsagen bag kan skyldes.

Søvnapnø kan være farligt

Snorken kan være irriterende, men er i sig selv ikke farlig. Snorken kan dog også være et symptom på søvnapnø, som modsat kan have nogle meget kritiske konsekvenser. Lider du af søvnapnø, vil du kortvarigt stoppe med at trække vejret i søvne. Dette kan ske helt op imod 400 gange på en nat. Langt de fleste lægger ikke selv mærke til det, men vil føle sig voldsomt trætte i løbet af dagen, da søvnen bliver afbrudt så ofte, at de aldrig når ned i den dybe søvn. Søvnapnø kan også påvirke blodtrykket, og det kan derfor have indirekte indflydelse på risikoen for blodpropper, åreforkalkning og hjerteanfald.

Lider du af søvnapnø, er det meget anbefalelsesværdigt at afprøve en snorkestopper. Alternativt risikerer du at skulle sove med et iltapparat, der er meget mere omstændeligt.

Snorkestopper – Tilfreds eller pengene retur

En snorkestopper fra ZNORE™ har allerede afhjulpet snorken, søvnapnø og tænderskæren hos mere end 5.000 brugere. Derfor er der også en reel chance, for at snorkeskinnen kan afhjælpe dit søvnproblem. Bestil en snorkestopper i dag og afprøv den; skulle du mod forventning ikke være tilfreds, får du dine penge retur.

Fordele ved en snorkestopper fra ZNORE™

• Komfortabelt design der let tilpasses
• Let at bruge
• Dansk manual
• Dokumenteret effekt på bl.a. snorken og søvnapnø
• Tilfreds eller pengene retur
• CE- og FDA-godkendt
• Fri for BPA og silikone

 

køb eller bestil din snorkeskinne her

snorkeskinne_bestil

Øg din livskvalitet med en snorkeskinne

Published in Blog

Mange mennesker snorker – faktisk helt op imod 20% af befolkningen. Problemet kan løses med en snorkeskinne.

Derfor snorker du

Når vi sover, slapper muskulaturen i ansigtet af, og det forsnævrer luftvejene. Det giver en anstrengende vejrtrækning, som kommer til udtryk i snorken. Snorken er typisk ikke farligt, men det kan være meget generende og have betydning for både din og din partners livskvalitet. I nogle tilfælde er det nemlig ikke kun partnerens søvn, der bliver afbrudt. En del mennesker snorker så højt, at de vækker sig selv, og afbrudt søvn har betydning for energiniveauet og dermed for livskvaliteten.

Snorkeskinnen åbner op for luftvejene

Det er ikke raketvidenskab at slippe for snorkeriet og de hyppige opvågninger. En snorkeskinne er udformet, så den åbner op for svælget og luftvejene, og dermed forhindrer snorken. Det betyder, at du kan se frem til en god nats søvn, og at du kan vågne op og være frisk og udhvilet.

Snorken kan være et symptom på søvnapnø

For nogle mennesker er intensiv snorken et tegn på søvnapnø, som er en sygdom, hvor luftvejene periodisk tillukker helt under søvnen. Har du søvnapnø, vil du i kortere tid helt stoppe med at trække vejret. Det er dog ikke sikkert, at du selv opdager det som andet end voldsom træthed, da din søvn forstyrres bevidst eller ubevidst helt op imod 400 gange hver eneste nat. Den hyppigste årsag til søvnapnø er overvægt.

Tilfreds eller pengene retur

Uanset, om du lider af almindelig snorken eller søvnapnø, er en snorkeskinne en mulighed. Mere end 5.000 mennesker har allerede prøvet den og er tilfreds. Bestiller du en snorkeskinne, som ikke afhjælper dit problem, får du pengene retur. Der er altså intet at tabe, men en god nats søvn at vinde.

køb eller bestil din snorkeskinne her

Bedst-i-test-snorkeskinne

En af Danmarks mest solgte snorkeskinner

Snorker du så højt, at det har en negativ indflydelse på din eller din partners søvn, bør du prøve en af Danmarks mest solgte snorkeskinne fra Znore.dk.

Snorken medfører ringere livskvalitet

Nogle mennesker snorker uden at være videre generet af det, andre snorker så voldsomt, at de vækker sig selv eller den øvrige familie. Hører du til blandt den sidstnævnte gruppe, er der mange gode grunde til at afhjælpe problemet. Det kan nemlig have konsekvenser for både din og familiens overskud og sundhed. Afbrudt søvn har en negativ effekt på livskvaliteten; det gør os sløvere, vi mister koncentrationen, vi bliver hurtigere fristet af koffein og sukker, og vi har mindre overskud til at dyrke motion. Alt i alt har afbrudt nattesøvn mange dårlige følgevirkninger.

Snorkeskinne der tilpasses din mund

Med Danmarks mest solgte snorkeskinne kan du nemt og hurtigt slippe af med din snorken og få din nattesøvn tilbage. Det giver dig en veludhvilet følelse til morgen, og det kommer til at påvirke dig dagen igennem. Bideskinnen er produceret i EVA-plast, som tillader individuel tilpasning ved opvarmning i kogende vand. Snorkeskinnen er både CE- og FDA-godkendt, og så er den uden BPA og silikone.

Spar penge ved at købe flere snorkeskinner på én gang

En snorkeskinne koster 249 kr., men du kan spare meget ved at købe flere på én gang. En pakke med tre snorkeskinner koster eksempelvis 395 kr. Da snorkeskinnerne bruges i munden, har de selvsagt en begrænset levetid, og det vil være nødvendigt at udskifte dem med jævne mellemrum.

Slip af med din snorken eller få dine penge retur

Salget af snorkeskinner sker med det formål at afhjælpe din snorken, så du og de øvrige medlemmer af husstanden får en bedre søvn. Virker snorkeskinnen ikke efter hensigten, kan du få dine penge retur. Over 5.000 mennesker har allerede prøvet skinnen og snorker mindre eller er helt stoppet med at snorke.

køb eller bestil din snorkeskinne her

1_snorkestopper_anti_snorke_stop_snorken_znore_snorkeskinne

billede 6 af snorkeskinne

Snorkeskinne_Znore_122

Billede snorkeskinne

snorkestopper_snorkeskinner_snorban_stop_snorken_znore_snorkeskinne

billede 3 – znore snorkeskinne

znore_snorkeskinne_billig

billede2 – anti snorkeskinne

snorkeskinne_test

billede – snorkeskinne

znore_snorken_søvnapnø

Snorkeskinne

SÅDAN BRUGER DU EN SNORKESKINNE – DANSK BRUGSANVISNING

Herunder kan du åbne/downloade vores danske instruktion for ZNORE snorkeskinner. Læs instruktionen grundigt før du støber din snorkeskinne.  Nedenstående instruktion følger også med til din ordre.

Znore – brugsanvisning