Snorkeskinner anbefalet af tandlæger

Med en snorkeskinne fra ZNORE kan du komme unødig og uhensigtsmæssig snorken til livs. Døjer du meget med snorken om natten, og generer du dermed din partner, kan en effektiv snorkeskinne afhjælpe denne såkaldte søvnapnø, som snorken refereres til i mere videnskabelig tale. ZNORE har specialudviklet snorkeskinner, som har til hensigt at mindske søvnapnø betragteligt, hvilket godt en tredjedel af alle danskere lider af. For nogle er det et overkommeligt problem, for andre er det straks mere hæmmende for både vedkommende selv, men også en eventuel partner, som har problemer ved at sove grundet højlydt snorken. Tandlæger anbefaler ZNORE snorkeskinner til dig, der ønsker at gøre noget ved din snorken om natten. Du får en langt bedre og mere konstant nattesøvn, da du mindsker snorken til fordel for dig selv og ikke mindst din partner – og du vil i løbet af kort tid fornemme en mærkbar positiv effekt, som gør, at du sover bedre om natten.

Effektiv lindring af snorken med snorkeskinner

Grunden til at vi snorker, skyldes, at når man ligger helt stille om natten, og kroppen slapper af og når en dyb søvn, vil man selv gå ind at overtage kroppens funktioner helt automatisk og dermed trække vejret på autopilot. Nogle får mere luft end andre, når de sover, men i værste fald kan det være farligt, hvis ikke vedkommende får tilstrækkeligt med luft. Lider du af søvnapnø, så køb en snorkeskinne fra ZNORE, som er effektivt lindrende mod snorken. Skinnen placeres således, at den åbner op for svælget og giver fri passage til indtagelse af luft. Den er fremstillet af en CE-godkendt EVA-plast, som er ganske sikker i brug. For nogle mennesker kan et køb af en billig snorkeskinne fra ZNORE betyde enden på deres søvnapnø og begyndelsen på et sundere søvnmønster. Du tager den i munden, før du lægger dig til at sove. Skinnen holder din tunge i ro, så den ikke forårsager en uhensigtsmæssig snorken, og du vækker ikke længere hele huset.

God søvn er lig med bedre livskvalitet

Søvn og kvaliteten heraf er altafgørende for, hvordan vi oplever de vågne timer. Vi tilbringer godt en tredjedel af vores liv i en seng, hvorfor vi bør sikre, at tiden tæller til vores fordel. Med andre ord. Når du sover 7-8 timer om natten, så sørg for, at du får mest muligt ud af dem, således at du vågner frisk og veludhvilet. Med en snorkeskinne fra ZNORE er det muligt at optimere dit sovemønster ved at eliminere hele eller dele af din snorken. Du vil i højere grad opleve, at du ikke vågner pludseligt om natten på grund af din søvnapnø, og du vil sove igennem og vågne frisk. Sover du godt hver eneste nat, vil du erfare, at den gode søvn avler bedre livskvalitet. Du får mere energi og glæde i hverdagen, så overvej om ikke snorkeskinner fra ZNORE kan være løsningen på dit problem. Køb en billig snorkeskinne som et godt alternativ til de dyre, speciallavede snorkeskinner hos tandlægen – det er helt og aldeles risikofrit, og så føles det rart og behageligt at sove med den.

Del denne artikel

TILFØJ KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *